Vad händer med historiken om jag raderar en användare?
Den här artikeln avser följande länder:
Alla länder
Alla inskickade utlägg från användaren kommer att finnas kvar på organisationen.Ej inskickade utlägg från användaren kommer inte finnas kvar när en användare raderas.