Skip to main content
Den här artikeln avser följande länder
  • Alla länder

Återkalla utlägg

Funktionen gör det möjligt för användare att återkalla sina egna utlägg om de inser att det har blivit ett misstag i utlägget, eller om de behöver uppdatera informationen de har skickat in. Eliminerar onödig kommunikation gällande felaktiga utlägg mellan användaren och attestanten.

Hur fungerar det?

  • Användaren skickar in ett utlägg och inser t.ex. att beloppet angavs felaktigt.
  • Användaren navigerar till fliken “Inskickade” i appen.
  • Användaren väljer det specifika utlägget/rapporten.
  • Användaren klickar på knappen Återkalla och godkänner bekräftelsen i popup-fönstret.
  • Utlägget flyttas omedelbart till “Att göra” och blir tillgängligt att både öppna och redigera.
  • Attestanten får en avisering om att utlägget har återkallats.
  • Det är bara möjligt att återkalla utlägg innan attestanten har godkänt eller nekat utlägget.
Senast ändrad 12 oktober 2026