Skip to main content
Den här artikeln avser följande länder
  • Alla länder
Tyvärr så kan du inte flytta det redan sparade utlägget till en annan organisation. Du behöver ta bort och registrera om utlägget på nytt i den korrekta organisationen.
Senast ändrad 12 oktober 2026