Skip to main content
Den här artikeln avser följande länder:
  • Alla länder
Den här inställningen ger dig, som administratör, möjligheten att granska rapporter innan du väljer att skicka in och generera filen till bokföring/lön. Under steget Redo att skickas kan man också göra ändringar i rapporten, skicka tillbaka den till användaren, eller skicka om den för godkännande. Gå till fliken Inställningar - Utläggshantering - Integrationer I det här exemplet har vi SIE-fil som integration. Klicka på din integration och markera rutan till vänster om Stoppa utlägg/rapport i Redo att skickas och tryck sedan på Spara .
Senast ändrad 12 oktober 2026